Scroll Top
Gentse Steenweg 323, 9620 Zottegem

Publieke ruimte

Rasschaert Advocaten engageert zich samen met Infopunt Publieke Ruimte en tientallen ondernemingen om meer kwaliteit te brengen in de openbare ruimte.

Met het label ‘Partner Publieke Ruimte’ wil Rasschaert Advocaten deze boodschap mee onder de aandacht brengen. Aangename en aantrekkelijke publieke ruimten brengen mensen op straat, geven impulsen aan handel en horeca, zijn bepalend voor citymarketing en vormen een katalysator voor vastgoedinvesteringen. Om kwaliteitsvolle vernieuwingsprojecten te realiseren is méér nodig dan een beleid met visie. Een doordacht en gedetailleerd ontwerp, duurzame producten en materialen en een perfecte uitvoering zijn minstens even belangrijk.

Daarvoor zijn studiebureaus, producenten en leveranciers van inrichtingsmaterialen en aannemers verantwoordelijk. Alle betrokken partijen dragen hun steentje bij aan een kwaliteitsvol ingericht openbaar domein. Rasschaert Advocaten schaart zich achter deze filosofie en ondersteunt daarom het initiatief. Onze producten en diensten dragen immers bij tot meer kwaliteit in de openbare ruimte. Samen zetten we het belang van kwaliteitsvolle en duurzame publieke ruimten op de agenda.

Meer informatie vindt u op www.publiekeruimte.info