Scroll Top
Gentse Steenweg 323, 9620 Zottegem

Samenwerkingen

Het kantoor streeft naar een steeds betere dienstverlening met een werkelijke meerwaarde en gaat daarvoor strategische en operationele samenwerkingsverbanden en partnerschappen aan.

Adviseurs

ANTAXIUS

Fiscaliteit is steeds belangrijker, ook voor overheden. Rasschaert Advocaten werkt samen met Antaxius Advocaten, een fiscaal advocatenkantoor in Antwerpen.

JURPLUS

Rasschaert Advocaten heeft een structurele samenwerking met Jurplus. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om onze gezamenlijke expertises te bundelen waarbij wij nog sterker kunnen inspelen op de noodzaak van lokale besturen om een performant personeelsbeleid te voeren.

NIKE WELLENS – BURGERZAKEN

De samenwerking met Nike Wellens biedt ons kantoor nu de mogelijkheid om onze expertise uit te breiden naar burgerzaken en zo een aanspreekpunt te worden voor al uw vragen inzake vreemdelingen, migratie, verblijf, privacy, schijnhuwelijken en –erkenningen.

Partners

VVSG

De VVSG is de ledenorganisatie van de lokale besturen in Vlaanderen en fungeert voor hen als steunpunt, belangenbehartiger en netwerkorganisatie.

PUBLIEKE RUIMTE

Rasschaert Advocaten engageert zich samen met Infopunt Publieke Ruimte en tientallen ondernemingen om meer kwaliteit te brengen in de openbare ruimte.