Rasschaert Advocaten Beschikbaarheid Header

Beschikbaarheid

Onze kerndoelstelling is het behartigen van uw dossier, zorgen voor een sterke inhoudelijke oplossing en helder communiceren. Voor alle teamleden van Rasschaert Advocaten is het vanzelfsprekend dat we ons 100% inzetten om ons werk goed te doen en onze verantwoordelijkheden serieus te nemen. Uw dossier is in goede handen bij ons.

Onze kerndoelstelling is dat wij op het juiste moment de juiste handelingen zullen stellen en daar kan u van op aan.  Het behartigen van een dossier verloopt het meest effectief wanneer we ons kunnen concentreren zonder afleiding. Het vermogen om te focussen en diep in een taak te duiken, zonder onderbroken te worden door inkomende berichten, e-mails of telefonische oproepen leidt tot efficiënter en beter werk. Soms nemen we dus bewust afstand van onze mailbox en telefoon om ons te concentreren op onze belangrijkste taken.

Uiteraard wordt uw e-mail gelezen en wordt u op een later tijdstip teruggebeld, we hopen vooral op uw begrip voor deze manier van werken.

Door deze manier van werken kunnen we niet alleen effectiever werken aan onze dossiers, daarnaast willen we voor ons team een gezonde balans tussen werk en privé. Een delicate balans die voortdurende aandacht en aanpassing vereist, maar de voordelen ervan zijn de moeite waard.

Kunnen we jouw organisatie of bestuur ergens mee helpen?

Karen
Jan
Rasschaert Advocaten Carmen Ka Main Man
Rasschaert Advocaten Overons Caroline De Smet
Rasschaert Advocaten Overons Manik Peferoen
Rasschaert Advocaten Overons Flora Wauters
Abdel
Anneleen
Rasschaert Advocaten Wim Rasschaert
Rasschaert Advocaten Overons Annita Van Herpe
Rasschaert Advocaten Ruben Merckx
Ilsevhove
Rasschaert Advocaten Overons Kristien Devos
Rasschaert Advocaten Stijn Knaepen
Rasschaert Advocaten Overons Lindsay Dedrie
Rasschaert Advocaten Overons Karel Verbestel
Rasschaert Advocaten Overons Ingrid
Rasshcaert Advocaten Nike