Bib 2

Dienstverlening

Rasschaert Advocaten kiest voor kwaliteit. De algemene krachtlijnen van onze aanpak zijn gebaseerd op enkele belangrijke principes. Wij zijn hét aanspreekpunt voor alle vragen over uitdagingen binnen lokale besturen en non-profitorganisaties.

  • Ons kantoor van gespecialiseerde advocaten en juridisch adviseurs werkt uitsluitend voor lokale besturen en non-profit.
  • We kiezen voor inzet van een multidisciplinair, beheersbaar en transparant team met relevante kennis en ervaring in diverse functionele domeinen.
  • Onze algemene methodologie van samenwerking met de opdrachtgever is gebaseerd op ervaring én concrete terreinkennis. We hechten veel waarde aan kenniskruisbestuiving en gegevensuitwisseling met onze klanten.
  • We hechten belang aan persoonlijk contact én duidelijke opvolging van het project of de diensten binnen een redelijke tijdsspanne, met een optimale bereikbaarheid en zonder kunstmatige overhead.
  • We werken kwaliteitsvol en resultaatgericht. Er wordt een degelijke, pragmatische en nuchtere benadering gegarandeerd, waarbij ten alle tijde wordt gestreefd naar resultaat.
  • We hebben strategische duurzame samenwerkingen met externe experten om een brede en professionele dienstverlening aan te bieden.
  • Kortom, we hanteren een nieuwe organisatievorm binnen de juridische dienstverlening aan lokale besturen, waarbij expertise, kwaliteit en efficiëntie elkaar in evenwicht houden.

Contacteer ons voor een bestek of een plan van aanpak op maat.

Uniek, omdat we als advocatenkantoor uitsluitend voor lokale besturen en non-profitorganisaties werken.

Kunnen we jouw organisatie of bestuur ergens mee helpen?

Karen
Jij Fotocollage
Rasschaert Advocaten Carmen Ka Main Man
Rasschaert Advocaten Overons Caroline De Smet
Rasschaert Advocaten Overons Manik Peferoen
Rasschaert Advocaten Overons Flora Wauters
Abdel
Anneleen
Rasschaert Advocaten Wim Rasschaert
Rasschaert Advocaten Overons Annita Van Herpe
Rasschaert Advocaten Ruben Merckx
Ilsevhove
Rasschaert Advocaten Overons Kristien Devos
Rasschaert Advocaten Stijn Knaepen
Rasschaert Advocaten Overons Lindsay Dedrie
Rasschaert Advocaten Overons Karel Verbestel
Rasschaert Advocaten Overons Ingrid
Rasshcaert Advocaten Nike