Rasschaert Advocaten Samenwerkingen Header

Wij steunen

Rasschaert Advocaten werkt uitsluitend voor de publieke sector en non-profitorganisaties in Vlaanderen & Brussel. We steunen een aantal waardevolle organisaties en initiatieven binnen onze sector.

Rasschaert Advocaten Partners Publieke Ruimte

Dialoog en betrokkenheid maken openbare ruimte tot publieke ruimte. Infopunt Publieke Ruimte is het aanspreekpunt voor professionelen, beleidsmakers en burgers die meer willen doen met hun leefomgeving.

Infopunt Publieke Ruimte vertegenwoordigt 48 Vlaamse gemeentebesturen, ruim 90 ondernemingen en organisaties die actief zijn op gebied van openbare ruimte en 11 Vlaamse overheidsinstellingen en beroepsfederaties.

Burgerzaken Rood 300x98

Burgerzaken Vlaanderen is een dynamische ledenorganisatie die (bijna) alle Vlaamse gemeenten verenigt, een stem heeft in het beleid en zich richt op de materie van burgerzaken in zijn totaliteit en diversiteit.

De vereniging speelt enerzijds een proactieve rol bij de totstandkoming van nieuwe wetten, decreten en uitvoeringsbesluiten. Anderzijds ondersteunt ze haar leden en lokale besturen in het praktijkveld met gepersonaliseerd advies, studiedagen, opleidingen en een jaarlijks congres. Met de tweewekelijks elektronische nieuwsbrief voor leden en geïnteresseerden focust Burgerzaken Vlaanderen op wet- en regelgeving, organisatie en dienstverlening op het gebied van burgerzaken.

Kunnen we jouw organisatie of bestuur ergens mee helpen?

Karen
Jan
Rasschaert Advocaten Carmen Ka Main Man
Rasschaert Advocaten Overons Caroline De Smet
Rasschaert Advocaten Overons Manik Peferoen
Rasschaert Advocaten Overons Flora Wauters
Abdel
Anneleen
Rasschaert Advocaten Wim Rasschaert
Rasschaert Advocaten Overons Annita Van Herpe
Rasschaert Advocaten Ruben Merckx
Ilsevhove
Rasschaert Advocaten Overons Kristien Devos
Rasschaert Advocaten Stijn Knaepen
Rasschaert Advocaten Overons Lindsay Dedrie
Rasschaert Advocaten Overons Karel Verbestel
Rasschaert Advocaten Overons Ingrid
Rasshcaert Advocaten Nike