Scroll Top
Gentse Steenweg 323, 9620 Zottegem

Nieuwe sportsite te Zottegem

                 
Het verouderd voetbalstadion aan de Bevegemse Vijvers in Zottegem krijgt een nieuw leven door een gedurfd samenwerkingsverband tussen de stad en AGB Zottegem, 3 lokale sportclubs en 2 ondernemers. De nieuwe sportsite krijgt een gymhal van 850 m², een tartan atletiekpiste, 6 padelcourts, een nieuw skatepark, een sportmedische praktijk, 18 bowlingbanen, horeca en een extra recreatiezone gericht op de jeugd. Eind 2022 hopen de verschillende partners te kunnen starten met de werkzaamheden. Wij wensen hen alvast veel succes!

Rasschaert Advocaten begeleidt het AGB Zottegem bij de ontwikkeling van deze nieuwe sportzone. De zone zal worden gerealiseerd middels een publiek-private samenwerking. Ons kantoor ontzorgt het AGB  en de projectpartners bij de marktbevraging, de projectbegeleiding van de publiek-private samenwerking, het vestigen van zakelijke rechten en andere gebruiksrechten op de site voor de private partners.

Rasschaert Advocaten zorgt voor een geïntegreerde aanpak en schept juridische duidelijkheid in een complexe samenwerking. We zijn blij hier te kunnen aan meewerken!

Rasschaert Advocaten heeft een bijzonder grote ervaring in de realisatie van sportinfrastructuur voor lokale besturen over gans Vlaanderen, alsook in het opzetten van publieke-private samenwerkingsstructuren voor de ontwikkeling van sport- en andere zones. Meer info bij wrasschaert@wrasschaertadvocaten.be.