Gentse Steenweg 323, 9620 Zottegem

Webinar: HR-aMbities van lokale besturen

De adviseurs van CC Consult organiseren op maandag 5 oktober van 14u00 tot 14u30 een gratis webinar “HR-aMbities van lokale besturen: Hoe kijken lokale besturen naar de toekomst van hun medewerkers?”.

In deze bijzondere tijden zijn medewerkers écht een belangrijk kapitaal. Het lijkt een cliché, maar het werd de voorbije maanden keer op keer bewezen. En dat geldt al helemaal bij lokale besturen. Hun medewerkers zijn immers het eerste aanspreekpunt voor ongeruste of ontevreden burgers. Want de toekomst, die oogt onzeker.

Maar hebben de lokale besturen ook voldoende oog voor de toekomst van hun medewerkers? Welke HR-ambities koesteren zij voor hén? Hoe kan het bestuur ervoor zorgen dat zij, in moeilijke omstandigheden, het beste uit zichzelf blijven halen? Dat zij –  en dus ook de organisatie – blijven groeien?

Dit voorjaar peilde CC Consult bij meer dan 80 (!) lokale besturen naar hun ambities op het vlak van personeelsbeheer en personeelsbeleid. Dat leverde enkele frappante bevindingen op. Deze delen zij graag tijdens deze gratis webinar. Tevens willen zij praktische tips en tricks meegeven om de medewerkers duurzaam aan de organisatie te binden, en hun alle ontplooiingskansen te blijven bieden.

Voor meer informatie en inschrijving kan je terecht op: https://ccconsult.probisgroup.be/nieuws/webinar-hr-ambities-van-lokale-besturen/

Rasschaert advocaten werkt als partner samen met Probis Group voor lokale besturen, overheid en de zorg- en welzijnssector.