Scroll Top
Gentse Steenweg 323, 9620 Zottegem

Versterking van ons team Omgevingsrecht!

 

Matthias Valkeniers is sedert 1 april 2021 werkzaam op ons kantoor! Matthias begon zijn carrière als advocaat in het omgevingsrecht, maar was de afgelopen jaren jurist bij de intergemeentelijke streekontwikkelingsvereniging SOLVA waar hij lokale besturen adviseerde over omgevings- en onteigeningsrecht. Met zijn sterke ervaring in omgevingsrecht én lokale besturen, past Matthias perfect binnen ons team.

 

 

 

Wie behoort nog tot ons team omgevingsrecht?

Karel Verbestel is gespecialiseerd in het omgevingsrecht en erfgoed. Hij leidt onder meer de multidisciplinaire studie die ons kantoor nu voert in opdracht van Erfgoed Vlaanderen over de doelmatigheid van de erfgoedinventaris. Verder is hij een absolute expert in het gemeentelijk wegenrecht.

Lindsay Dedrie legt zich op kantoor onder meer toe op het onteigeningsrecht, waar ze lokale besturen bijstaat bij de administratieve fase, de onderhandelingen en de gerechtelijke procedure. Zij beheerst het nieuwe onteigeningsrecht volkomen! Verder maakt zij deel uit van het team dat voor ons kantoor de Vlaamse overheid ondersteunt bij onthardingsprojecten.

Flora Wauters heeft een zeer sterke ervaring bij de behandeling van bezwaren in vergunningsprocedures én bij administratieve en gerechtelijke procedures tegen omgevingsvergunningen.

Wim Rasschaert begeleidt sedert meer dan 15 jaar ruimtelijke ontwikkelingsprojecten voor lokale besturen. PPS en gebiedsontwikkelingen behoren tot zijn absolute expertise! Hij maakt ook deel uit van verschillende kwaliteitskamers en beoordelingscommissies, en geeft beleidsmatig en strategisch advies over ruimtelijke uitdagingen voor lokale besturen. Hij staat ook in voor de coördinatie en de kwaliteitscontrole van het team omgevingsrecht.

Een ijzersterk team…

Kortom, Rasschaert Advocaten kan aan de lokale besturen en de publieke non-profitsector ook een ijzersterk team voorstellen in omgevingsrecht, onteigeningen, wegenrecht en erfgoed. We kunnen ondersteunen bij administratieve en gerechtelijke procedures, projectbegeleiding en beleidsadvisering.

Voor vragen over onze dienstverlening of vragen tot advies, mail naar wrasschaert@rasschaertadvocaten.be.