Gentse Steenweg 323, 9620 Zottegem

Vacature: advocaat overheidsopdrachten

Rasschaert advocaten werkt uitsluitend voor openbare besturen en non profit organisaties in Vlaanderen en Brussel. Ruim de helft van de Vlaamse gemeentebesturen doen beroep op ons voor vragen inzake overheidsopdrachten. Daarnaast zijn we actief in ziekenhuizen, scholen, kerkfabrieken, musea, woonzorgcentra, etc.

Wij werken met een gevarieerd team van advocaten, juristen en bedienden. Sommige medewerkers zijn zelf afkomstig uit de overheid en maakten met succes de overstap.

Ons kantoor zet in op advieswerk en projectbegeleiding (vb. zwembaden, administratieve centra, bibliotheken, sporthallen, brandweerkazernes, musea, etc.). Daarnaast begeleiden we onze klanten bij betwistingen van gunningsbeslissingen of problemen bij de uitvoering, het klassiekere advocaten- en advieswerk.

Ons kantoor heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei gekend met medewerkers vanuit alle Vlaamse provincies.

Recent verhuisden we naar ons schitterend kantoor te Leeuwergem (bij Zottegem) waar we met ’t Landhuys van Leeuwergem zelf onze opleidingen en netwerkevents kunnen geven.

 

Om al onze klanten van een kwaliteitsvolle dienstverlening blijvend te kunnen verzekeren, zijn wij op zoek naar geëngageerde advocaten die affiniteit hebben met de publieke sector, om ons team overheidsopdrachten te versterken.

Iedere vorm van samenwerking is bespreekbaar. Flexibiliteit is de boodschap!

Heb je interesse in een samenwerking met ons kantoor? Stuur dan een eenvoudig mailtje naar wrasschaert@rasschaertadvocaten.be. Discretie is verzekerd. We nodigen je zeker uit voor een gesprek!