Scroll Top
Gentse Steenweg 323, 9620 Zottegem

Rondetafelgesprekken voor huisvestingsmaatschappijen

In het kader van ons “10e verjaardags-jaar” wensen wij voor “onze” huisvestingsmaatschappijen een nieuw initiatief op te zetten.

Zoals u weet, werkt ons kantoor vandaag voor verschillende huisvestingsmaatschappijen, en hebben wij in het recente en verdere verleden al voor huisvestingsmaatschappijen in gans Vlaanderen gewerkt.

Ons kantoor werkt enkel voor openbare besturen en publieke non profit, en dit al langer dan 10 jaar. Dit maakt van ons een trouwe adviseur die steevast aan dezelfde kant van de tafel zit, zonder belangenconflicten én met kennis van uw organisatie, uw werkwijze en uw besluitvormingscultuur.  

Wat?

3 maal per jaar organiseren wij een rondetafelgesprek waarin wij de kennis en de juridische adviezen, die wij hebben opgedaan of afgeleverd in dossiers van huisvestingsmaatschappijen, delen met àl onze klanten en contacten-huisvestingsmaatschappijen. We bespreken ook de vonnissen en arresten die we voor jullie relevant achten. We gaan hier in eerste instantie in op thema’s van overheidsopdrachten, van plaatsing en gunning, over uitvoering en handhaving, maar staan ook stil bij andere evoluties die een juridische impact kunnen hebben op jullie organisatie, werkwijze, dienstverlening en projecten.

U kan tevens zelf onderwerpen of vragen aanreiken die u behandeld wil zien. Tijdens de eerste sessie komen we uiteraard terug op de COVID-19 perikelen en de impact ervan op overheidsopdrachten.

Waar?

Deze sessies zullen telkens doorgaan in het complex Schotte te Aalst (Erembodegemstraat), en telkens op een namiddag. Zij worden gegeven door Wim Rasschaert en Manik Peferoen.

Toegang en inschrijven?

De toegang tot de sessies is gratis, maar er dient vooraf te worden ingeschreven via info@rasschaertadvocaten.be, zodat we ons logistiek kunnen organiseren.

Voor de eerste sessie moet er uiterlijk 15 augustus worden ingeschreven. Wij zullen daar zelf nog even aan herinneren met de agenda.

Wanneer?

De sessies gaan door in de maanden februari, mei en september, telkens op een donderdagnamiddag.

De eerste sessie is voorzien op donderdag 10 september 2020, vanaf 13u30 tot 17u00 (koffiepauze inbegrepen).

Toegang tot info?

Van de sessies wordt een samenvatting gemaakt die wordt overgemaakt aan alle aanwezigen als een nieuwsbrief. Deelnemers krijgen ook toegang tot een digitaal platform waarop wij juridische en relevante info verzamelen.

Voor wie?

Wij richten deze sessies in eerste instantie naar onze bestaande klanten en contacten bij huisvestingsmaatschappijen, maar wij nodigen iedere maatschappij uit ook 1 andere maatschappij als gast mee te brengen.

Wij zullen op de sessies ook de VVH en de VMSW telkens uitnodigen, zodat suggesties en opmerkingen ook rechtstreeks kunnen worden overlegd met VMSW.

Vragen?

U kunt met uw vragen terecht bij wrasschaert@rasschaertadvocaten.be en mpeferoen@rasschaertadvocaten.be.

Interesse?

Laat u ons alvast weten of deze formule u interesseert en welke huisvestingsmaatschappij u wenst uit te nodigen als gast, zodat wij deze een gepersonaliseerde uitnodiging kunnen verzenden?

Wij zien uw komst alvast tegemoet!!