Scroll Top
Gentse Steenweg 323, 9620 Zottegem

Ons rapport van 2020: 1 op de 2 gemeenten in Vlaanderen deed een beroep op ons …!

Ons kantoor bevestigde in 2020 haar reputatie en heeft in het afgelopen jaar voor 265 cliënten uit de publieke sector en de non-profit gewerkt! De helft van de Vlaamse gemeenten en steden schakelde ons het afgelopen jaar in …

Het aandeel van scholen, kerkfabrieken en zorginstellingen is op een 1 jaar tijd méér dan verdubbeld.

Ook politiezones en intergemeentelijke verenigingen blijven ons kantoor vinden voor begeleiding en advies, zowel voor vastgoedprojecten, overheidsopdrachten als personeelszaken.

Het aantal sociale huisvestingsmaatschappijen dat het afgelopen jaar door ons kantoor is begeleid bij overheidsopdrachten (gunning en uitvoering), is spectaculair verhoogd met meer dan 60%.

We mochten afgelopen jaar bovendien een aantal projecten doen voor Vlaamse en federale instellingen.

Overheidsopdrachten, gemeenterecht en omgevingsrecht (ruimtelijke ordening, bodem, wegenrecht en onteigeningen) blijven de belangrijkste disciplines, gevolgd door erfgoed, verzelfstandiging en verenigingen, tuchtdossiers, burgerlijke stand en bevolking. We zijn actief in alle sectoren van de publiek non-profit, onderwijs, cultuur over zorg en erfgoed.

We houden met ons team mooi de balans tussen advisering en vertegenwoordiging voor de rechtbank.

Ons team blijft ook in 2021 beschikbaar om al onze cliënten van een optimale dienstverlening te voorzien, en steeds met onze beide voeten op de grond!