Scroll Top
Gentse Steenweg 323, 9620 Zottegem

Nieuwe tentoonstellingshal en ontmoetingsplek BRUSK

   

Trots stelde het Brugse college van burgemeester en schepenen het gekozen project van de nieuwe tentoonstellingshal en ontmoetingsplek BRUSK voor op de persconferentie van 25 januari.

BRUSK zou eind 2024 moeten verrijzen op de site van de Garenmarkt, naast het Groeningemuseum en ingebed in het museumkwartier.

Het gekozen ontwerp is een samenwerking tussen ontwikkelaar CIT Red en het ontwerpteam onder leiding van Robbrecht en Daem architecten (die eerder in Brugge ook al het Concertgebouw ontwierpen) en Olivier Salens architecten.

Ons kantoor heeft de “Design and Build” procedure van bij de start tot aan de gunning mogen begeleiden en ondersteunen in de schoot van het projectsecretariaat, samen met het team van de stadsdiensten van Brugge onder leiding van Steve Demulder, en met de samenwerking van Maarten Van De Voorde (West 8).

Met dit prachtige project hebben wij de stad Brugge mee geholpen aan een 2e baken, na het Beursgebouw (dat nu volop in de steigers staat).

Het project is een perfecte illustratie van onze dienstverlening naar lokale besturen in vastgoedontwikkeling.

Voor meer informatie en een filmpje omtrent dit prestigieus project kan u terecht op de website van VRT News:  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/01/25/brusk/

 

.