Scroll Top
Gentse Steenweg 323, 9620 Zottegem
Nieuw e-Procurement platform vanaf september 2023

Nieuw e-Procurement platform vanaf september 2023

In samenwerking met

Zoals u wellicht weet is de lancering van het nieuwe e-Procurement platform uitgesteld naar september 2023. Het was initieel de bedoeling om ‘live’ te gaan op 2 mei 2023.
Voor meer info, zie: nieuwe e-Procurement platform.

Een goede kennis van het platform wordt nog belangrijker nu de wetgever door een recente wetswijziging (de wet van 8 februari 2023 tot wijziging van de Wet Overheidsopdrachten van 17 juni 2016) het verplicht gebruik van het elektronisch platform fors heeft uitgebreid: vanaf 1 september 2023 moet immers ook het indienen van offertes voor de overheidsopdrachten onder de Europese drempel en bij de onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking verplicht via het (nieuwe) platform gebeuren….

Wij volgen als kantoor momenteel het accreditatietraject bij de FOD BOSA teneinde erkend te worden als kennis- en opleidingscentrum (wordt beëindigd eind juni 2023), waardoor wij tijdens het zomerreces opleidingen zullen kunnen aanbieden over het nieuwe e-Procurement platform.

U kan zich bij interesse vooraf inschrijven via het formulier op deze pagina. Wij zullen in de loop van de maand juni de concrete data bevestigen, waarop alle ingeschrevenen een voorrangsrecht krijgen.

De opleiding is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden en zal bestaan uit een praktische dagopleiding waarbij de deelnemers zullen moeten beschikken over een eigen laptop, kaartlezer en hun eID. Doordat het nieuwe e-Procurement platform een volledige metamorfose heeft ondergaan maken wij geen onderscheid in “kennisniveau” van de deelnemers. Deze opleiding is specifiek gericht op aankopers bij lokale en openbare besturen, ngo’s en vzw’s (onderworpen aan de wetgeving inzake overheidsopdrachten).

Wij kijken ernaar uit u te ontvangen in onze Rasschaert Academy!

Docent

Deze opleiding wordt gegeven door Manik Peferoen en Caroline De Smet (Rasschaert Advocaten).

Locatie

’t Landhuys van Leeuwergem
Gentse Steenweg 323
9620 Leeuwergem – Zottegem
www.tlandhuysvanleeuwergem.be

VOORINSCHRIJVING