Scroll Top
Gentse Steenweg 323, 9620 Zottegem

Webinar – Vrijstellingenbesluit gewijzigd, onafhankelijkheid van GOA scherpgesteld en vergunningverlenende overheid gewijzigd

Webinar – Vrijstellingenbesluit gewijzigd, onafhankelijkheid van GOA scherpgesteld en vergunningverlenende overheid gewijzigd

Dat de lente terug in het land is en dat deze voor een stevige energieboost zorgt, merkten we de voorbije weken ook aan de hand van meerdere initiatieven vanuit het Vlaams Parlement, die een rechtstreekse invloed uitoefenen op het omgevingsrecht.

Er worden wijzigingen doorgevoerd aan het Vrijstellingenbesluit, de Vlaamse regering stelde de onafhankelijkheid van de GOA scherp na het befaamde Wasserij arrest én de regelgeving inzake complexe projecten onderging een optimalisatie.

Tijd voor een actua-webinar!

We geven u graag alle belangrijke informatie zodat u de wijzigingen meteen op een duidelijke en heldere manier kan gebruiken in uw dagdagelijkse praktijk.

Datum

Donderdag 30 mei 2024

Programma

10.00 uur Start webinar
11.30 uur Einde

Docenten

Wim Rasschaert

Hij adviseert meer dan 20 jaar lokale besturen bij al hun vragen, projecten, rechtszaken en interesses. Als oprichter van Rasschaert Advocaten – dat exclusief werkt voor de publieke sector in gans Vlaanderen – volgt hij voortdurend de relevante evoluties nauwgezet op.

Anneleen De Ruyck
Sinds begin 2024 als juridisch adviseur aan ons kantoor verbonden en  gespecialiseerd in ruimtelijke ordening en milieurecht in het bijzonder. Zij was eerder juridisch adviseur op zowel federaal, Vlaams als provinciaal niveau en werkte als gemeentelijk omgevingsambtenaar in twee gemeenten. Anneleen treedt regelmatig op als docent inzake omgevingsrecht.

Inschrijvingsgeld

100 euro, excl. btw

De factuur ontvangt u per e-mail na inschrijving.

Locatie

Webinar

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.