Scroll Top
Gentse Steenweg 323, 9620 Zottegem

Webinar – subsidies én ondersteuning aan omgevingsverenigingen om de bouwshift verder te realiseren!

Webinar – subsidies én ondersteuning aan omgevingsverenigingen om de bouwshift verder te realiseren!

Dat de lente terug in het land is en dat deze voor een stevige energieboost zorgt, merkten we de voorbije weken ook aan de hand van meerdere initiatieven vanuit het Vlaams Parlement, die een rechtstreekse invloed uitoefenen op het omgevingsrecht.

Vlaanderen wil meer inzetten op de bouwshift door gemeentes financieel te ondersteunen wanneer zij planschade moeten betalen, daarnaast wil Vlaanderen omgevingsverenigingen ondersteunen én er zijn wijzigingen in de aanduiding van projecten die door Vlaanderen dan wel door de provincie worden beoordeeld als VVO, …

Tijd voor een actua-webinar!

We geven u graag alle belangrijke informatie zodat u de wijzigingen meteen op een duidelijke en heldere manier kan gebruiken in uw dagdagelijkse praktijk.

Datum

Donderdag 13 juni 2024

Programma

10.00 uur Start webinar
11.30 uur Einde

Docenten

Wim Rasschaert

Hij adviseert meer dan 20 jaar lokale besturen bij al hun vragen, projecten, rechtszaken en interesses. Als oprichter van Rasschaert Advocaten – dat exclusief werkt voor de publieke sector in gans Vlaanderen – volgt hij voortdurend de relevante evoluties nauwgezet op.

Anneleen De Ruyck
Sinds begin 2024 als juridisch adviseur aan ons kantoor verbonden en  gespecialiseerd in ruimtelijke ordening en milieurecht in het bijzonder. Zij was eerder juridisch adviseur op zowel federaal, Vlaams als provinciaal niveau en werkte als gemeentelijk omgevingsambtenaar in twee gemeenten. Anneleen treedt regelmatig op als docent inzake omgevingsrecht.

Inschrijvingsgeld

100 euro, excl. btw

De factuur ontvangt u per e-mail na inschrijving.

Locatie

Webinar

Reserveringen