Scroll Top
Gentse Steenweg 323, 9620 Zottegem

Webinar – Basisopleiding overheidsopdrachten voor niet-specialisten

Webinar – Basisopleiding overheidsopdrachten voor niet-specialisten

Webinar – Basisopleiding overheidsopdrachten voor niet-specialisten

Webinar met een uniek feedback moment…

Wij bieden uw medewerkers een webinar aan, opgezet als een laagdrempelige en toegankelijke introductie tot de voornaamste begrippen en reflexen eigen aan overheidsopdrachten en de hieraan gekoppelde bevoegdheidsregeling.

Het webinar duurt 3 uren met twee korte pauzes van 10 minuten.

Dit webinar is bestemd als introductie voor personen die geen/weinig ervaring hebben met overheidsopdrachten binnen een lokaal bestuur, maar die hiermee wel in aanraking komen in hun dagdagelijkse praktijk. Deze opleiding is geenszins exhaustief of theoretisch, maar wordt hapbaar gemaakt via praktijkvoorbeelden.

Er is tevens een afzonderlijk en uniek feedback moment voorzien waarin de mogelijkheid bestaat voor bijkomende vragen en reflecties!

Datum

  • Maandag 7 december 2023

Feedback moment: donderdag 21 december van 10h. – 12h.

Programma

13.00 uur Introductie plaatsing overheidsopdrachten
15.00 uur Introductie bevoegdheden binnen een lokaal bestuur
16.00 uur Afsluiten webinar

Docenten

Carmen Ka Main Man 

heeft als master in de rechten met specialisatie bestuursrecht (Universiteit Antwerpen) 8 jaar gewerkt als advocaat gespecialiseerd in overheidsopdrachten en bestuursrecht aan de balies van Antwerpen en Brussel. Vervolgens maakte zij de overstap naar de overheid, als jurist inzake overheidsopdrachten, bij de MIVB, Lantis en De Lijn. Zij heeft kennis en ervaring in zowel de klassieke als de speciale sectoren inzake overheidsopdrachten en dit voor zowel private als publieke klanten. Zij geeft de opleiding vanuit Spanje.

Wim Rasschaert

is sedert lang de raadsman en adviseur van lokale besturen in Vlaanderen. Hij heeft onder meer een bijzondere expertise in vastgoedrecht en spreekt met enthousiasme over zijn ervaringen. Hij leidt de opleiding in en verzorgt mee het feedback moment.

Inschrijvingsgeld

150 euro, excl. BTW (factuur volgt na inschrijving) voor opleiding, informatiemap, feedback moment.

Locatie

Webinar

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.