Scroll Top
Gentse Steenweg 323, 9620 Zottegem

Een nieuwe omzendbrief over federale raamovereenkomsten, maar ook relevant voor lokale besturen: tijd voor een opfrissing!

OPLEIDINGEN & STUDIEDAGEN

Een nieuwe omzendbrief over federale raamovereenkomsten, maar ook relevant voor lokale besturen: tijd voor een opfrissing!

Met een nieuwe omzendbrief van 28 juni 2022 (verschenen in het Staatsblad op 3 oktober 2022) wordt ingegaan op de praktische modaliteiten van de plaatsing en de uitvoering van de raamovereenkomst in de context van federale aankopen. Deze omzendbrief heeft als doelstellingen de regelgeving van de raamovereenkomst te verduidelijken en een meer uniforme toepassing van de raamovereenkomst te garanderen.

Wat leren we uit de omzendbrief over de raamovereenkomsten van lokale besturen en andere aanbesteders? Tijd om nog eens op te frissen wat de mogelijkheden en de beperkingen zijn van raamovereenkomsten. En hoe zat het alweer met de aankoopcentrale?

Wat

Live webinar (max. 1 uur) met ruimte voor vraagstelling.
De link voor de webinar zal u ontvangen na inschrijving.

Door wie

In dit actualiteits-webinar reflecteren Wim Rasschaert en Manik Peferoen helder en bondig over de raamovereenkomst en de aankoopcentrale. Zij geven ook tips hoe het lokaal bestuur hier best mee omspringt. Na een uurtje kan u weer mee!

Inschrijvingsgeld

100 euro, excl. 21% BTW (via factuur)

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.