Scroll Top
Gentse Steenweg 323, 9620 Zottegem

Budgetvriendelijke ‘ruimtelijke toolbox’ voor lokale overheden

Als lokaal bestuur heeft u soms te weinig tijd, middelen of expertise om onderbouwd in te spelen op bewegingen in ruimtelijke dossiers. Vaak zijn de taken of deelopdrachten ook te kortlopend of te dringend om een overheidsopdracht voor uit te schrijven.

Om hierop een kwalitatief, maar ook toegankelijk antwoord te kunnen bieden, heeft studio Levier in co-creatie met enkele lokale overheden een ‘ruimtelijke toolbox’ opgesteld. Deze toolbox is een eenvoudige, budgetvriendelijke lijst van diensten en producten die u als lokale overheid kan bestellen als opdracht van beperkte waarde.

Rasschaert Advocaten heeft een sterke ervaring in de begeleiding van lokale besturen bij gebiedsontwikkelingen.

Binnen deze toolbox bieden studio Levier en Rasschaert Advocaten bovendien een bijzondere formule aan: de ‘screening juridische hefbomen’. Als lokale overheid krijgt u bij deze interdisciplinaire aanpak niet alleen een helder overzicht van de juridische context, we gaan ook samen op zoek naar een werkbare juridische strategie om de juiste stedenbouwkundige doelstellingen te halen.

Het overzicht van de 6 handige formules, die het lokaal bestuur sneller helpen schakelen in ruimtelijke dossiers, vindt u op  https://studiolevier.com/LEVIER-RUIMTELIJKE-TOOLBOX.pdf

Of u nu met vragen zit over een gebiedsontwikkeling, levendige kern, valorisatie van patrimonium, onderhandelingen met vastgoedontwikkelaars, bedrijventerreinen van de toekomst, of een ander complex ruimtelijk project,

en  staan voor u klaar.

Aarzel niet ons te contacteren bij vragen: wrasschaert@rasschaertadvocaten.be