Gentse Steenweg 323, 9620 Zottegem

BEZOEK ONS NIEUW KANTOOR … VOOR IEDER WAT WILS!

Schrijf je in voor 20 november.

Rasschaert advocaten is een trouwe partner van tal van lokale besturen, andere overheden, verenigingen en publieke instellingen in gans Vlaanderen. Ook in 2022 willen wij een rol van betekenis blijven spelen en dit vanuit een nieuw kantoor!

Trots kondigen wij u de verhuis aan van ons kantoor naar het  prachtige Landhuys van Leeuwergem in Zottegem!

Het 200 jaar oude boerenburgerhuis vormt binnenkort de nieuwe werkplek voor ons enthousiast team. Bovendien hebben wij nu ook een eigen, unieke evenementenlocatie waar we u graag laten mee kennismaken (www.tlandhuysvanleeuwergem.be).

Wij nodigen u graag uit op onze openingsactiviteiten:

 • vrijdag 26 november 2021
  Openen wij ons kantoor en verwelkomen wij Vlaams minister Matthias Diependaele om uit te weiden over de hervorming van het landschap van de huisvestingsmaatschappijen en de uitdagingen van sociaal wonen.
 • vrijdag 3 december 2021
  Ontvangen we Studio Matinee (studiomatinee.be) met hun komische theatervoorstelling ”De Bijbel in 60 minuten”. Een absolute aanrader!
 • vrijdag 10 december 2021
  Ontvangen we Kris Snijkers (VVSG) en Bart Van Herck (Ideaconsult) over de opportuniteiten en valkuilen van de nakende regiovorming en fusies. Een nabije toekomst waar we graag over in debat gaan!
 • woensdag 15 december 2021
  Verwelkomen wij Filip Meirhaeghe met zijn levensverhaal “Een topsporter als schepen voor sport. Karakter en overtuiging.” Een testimonial dat u niet mag missen!
 • zondag 19 december 2021
  Houden we een doorlopende receptie met lokale specialiteiten, en kunnen jullie met het gezin wandelen in en rond Leeuwergem.Een vervroegde nieuwjaarsreceptie en een wandeling met lokale specialiteiten in de Vlaamse Ardennen!

Kortom, voor elk wat wils in onze openingsmaand. U kan kiezen uit een snuif cultuur, topsport en karakter, een inhoudelijk debat, een gezonde wandeling of gezellig genieten met een lekker glas!

U kan zich hieronder inschrijven

  Sommigen onder u mochten misschien al een uitnodiging ontvangen voor onze events. U kan op die uitnodiging reageren door u in te schrijven of te klikken hieronder:

  U kan niet komen?

  Wij moeten ons uiteraard telkens houden aan de coronaregels. Mogelijks geldt een beperking van het aantal aanwezigen. We vragen dan ook dat u snel inschrijft zodat wij alles goed kunnen organiseren.

  Graag uw reactie tegen 20 november 2021.

  U ontvangt kort voor het event een mail met de praktische details.

  Tot binnenkort!
  Wim Rasschaert